Gemotiveerd IT personeel voor de regio Utrecht: ICCU helpt

Het werkveld

Utrecht is de grootste ICT regio in Nederland. De vraag naar kennis in de IT is dan ook hoog. Is er echter wel genoeg kennis beschikbaar?

Er zijn in ieder geval wel genoeg potentiële ICT werkers in de regio die middels een goede opleiding graag aan het werk gaan. Als u een medewerker zoekt of uw medewerkers een stap in hun ontwikkeling wilt laten maken, dan kan ICCU u helpen. Samen met u, het bedrijfsleven, bepalen wij de behoefte en bieden opleiding en begeleiding aan. Hiervoor kunnen de deelnemers gebruik maken van diverse subsidies voor de bekostiging van de opleiding.

Om de potentiële werknemers te leren kennen, vragen we u om leerplekken en stagemogelijkheden. Daarnaast organiseren we regelmatig events met inhoud en netwerk mogelijkheden.

Op zoek naar nieuwe medewerkers in de IT? Of doorgroei mogelijkheden creëren voor bestaande medewerkers?

Neem contact met ons op.

Waarom ICCU?

icon_5
ICCU levert IT-talent

Wij brengen werkgevers samen met iedereen die wil starten, of doorstromen in de IT.

icon_6
Participatie onderwijs

Werkgevers betrekken we bij het onderwijs. Dit gebeurt bijvoorbeeld door ze in contact te brengen met de deelnemers op onze talent meetups en workshops, maar ook door het organiseren van bedrijfsbezoeken, open dagen en gastcolleges.

icon_10
Voorlichting

We verzorgen voorlichting sessies voor werkgevers waarin we thema’s omtrent omscholing, competentie-management, maar ook bijvoorbeeld relevante subsidieregelingen behandelen.

icon_8
Programma ontwikkeling

Werkgevers kunnen meebeslissen over de ontwikkelingen binnen en van de curricula van het ICCU consortium. Dit gebeurt aan de hand van periodieke ronde tafel bijeenkomsten.

 

Organisatiescan

Goed op de hoogte zijn van het talent dat u in huis heeft? Maak dan gebruik van onze organisatiescan. Met deze scan maken wij zichtbaar welke competenties binnen de organisatie aanwezig zijn, stellen wij samen vast waar de organisatie heen wil bewegen en hoe de gap tussen het huidige en gewenste competentieniveau ingevuld kan worden. Uiteindelijk komen wij met een passend advies voor uw medewerkers.

Neem gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd?